Hoe werkt het?

Red Kippen, koop kippen bij redeenlegkip.be

Je kan bij ons een kip adopteren of kopen,
dat beslis je zelf.

Je kan op de betreffende pagina’s het aantal invullen van de kippen die je wenst te kopen en de gewenste dag + uur van afhaling. Let wel op: u krijgt automatisch een mail i.v.m. je bestelling en deze ligt dan ook vast. Maar indien het voor ons echt onmogelijk is om aanwezig te zijn op het door jou gekozen afhaalmoment, doen we een tegenvoorstel. Hou dus zeker je mailbox in de gaten voor je de rit aanvangt. (ook je spambox!)
Hou er ook rekening mee dat we op maandag en dinsdag gesloten zijn en woensdag pas open zijn vanaf 14u.
We vragen je bij de aankoop van kippen om ter plaatse cash af te rekenen bij afhaling. Breng aub gepast geld mee in de mate van het mogelijke.
De adoptie van een kip kan je gewoon via de website betalen.

Waarom verkiezen wij deze manier van bestellen?

Vermits wij nog veel andere zaken doen dan enkel het redden van kippen uit legbedrijven, is de administratie hier een enorme berg werk. Opvolgen van sociale media, andere acties voorbereiden, vragen beantwoorden, websites up to date houden, onderhoud opvang dieren, voederrondes, … Het neemt een enorm stuk van onze tijd in beslag.
We willen het adopteren of aankopen van legkippen zeker niet minimaliseren naar enkele muisklikken, daarvoor hebben we te veel respect voor deze dieren.
Maar het is wel een handigheid voor ons om de opvolging van bestellingen voor ons overzichtelijk te maken. Moest je er om één of andere reden niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@arkvanpollare.be). We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Vriendelijke groeten,
Het bestuur van de Ark van Pollare -VZW.

ArkVanPollare_LOGO

Na het herplaatsen van alweer heel veel kipjes in 2017, stoppen we onze acties tot na de winter. We zijn er terug in het voorjaar van 2018 met een extra afhaalpunt! Sluiten