Hoe werkt het?

Je kan bij ons een kip adopteren of kopen,
dat beslis je zelf.
Kip kopen: dan gaat deze met jou naar huis.
Kip adopteren: dan blijft ze hier en betaal je maandelijks of jaarlijks een bijdrage.

Je kan bij je reservatie het aantal invullen van de kippen die je wenst te kopen en de gewenste dag + uur van afhaling. Let wel op: u krijgt automatisch een mail i.v.m. je bestelling en deze ligt dan ook vast. Maar indien het voor ons echt onmogelijk is om aanwezig te zijn op het door jou gekozen afhaalmoment (wat zelden voorkomt), doen we een tegenvoorstel. Hou dus zeker je mailbox in de gaten voor je de rit aanvangt. (ook je spambox!)

We vragen je om bij de aankoop van kippen ter plaatse cash af te rekenen bij de afhaling van je kipjes. Breng aub gepast geld mee in de mate van het mogelijke.
De adoptie van een kip kan je gewoon via de website betalen, met bancontact.

Waarom verkiezen wij deze manier van bestellen?

Vermits wij nog veel andere zaken doen dan enkel het redden van kippen uit legbedrijven, is de administratie hier een enorme berg werk: Opvolgen van sociale media, andere acties voorbereiden, vragen beantwoorden, websites up to date houden, onderhoud opvang dieren, voederrondes, inbeslagnames met politie en/of  dierenwelzijn Vlaanderen… Het neemt enorm veel van onze tijd in beslag!
We willen het adopteren of aankopen van legkippen zeker niet minimaliseren naar enkele muisklikken, daarvoor hebben we te veel respect voor deze dieren.
Maar het is wel een handigheid voor ons om de opvolging van bestellingen voor ons overzichtelijk te maken. Moest je er om één of andere reden niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via e-mail (info@arkvanpollare.be). We beantwoorden je vraag zo snel mogelijk.

Vriendelijke groeten,
Het bestuur van de Ark van Pollare -VZW.